Titelverdediger Spanje staat vierde op Breakingviews-methodiek

Getallen tonen dat Duitsland Brazilië zal verslaan tot Wereldbeker

Duitsland is op weg om de moncler jas outlet droom van het Braziliaanse WK te vangen. Het voetbalgekke gastland moncler jas sale heeft de knock out-fase van de mondiale voetbaljamboree bereikt, terwijl rivalen zoals Spanje vroeg naar huis zijn gegaan. Maar Duitsland ziet Brazilië in moncler jassen dames de halve finale, voordat hij https://www.jassenmoncler.nl de moncler jassen heren sale trofee optilt door Argentinië in de finale te verslaan.

Tenminste, dat is wat er zal gebeuren als Breakingviews geüpdatet Soccernomics-rekenmachine bewijst waar te zijn. Het moncler heren model, dat economische en demografische cijfers kraakt om de uitkomst van Wereldbekerwedstrijden te voorspellen, heeft moncler jassen redelijk goed gepresteerd tijdens de eerste helft van het toernooi. Het voorspelde de juiste winnaar in 27 van de 48 wedstrijden in de groepsfase. Exclusief getekende wedstrijden had de rekenmachine 69 procent van de tijd gelijk.

Op de veldvorm speelt geen directe rol in de voorspellingen van Breakingviews. Het model combineert de overdrachtswaarde van spelers, de bevolking van het land, het aandeel moncler dames mensen dat voetbal speelt en publieke betrokkenheid bij de sport om een ​​algemene beoordeling te krijgen. Teams met de hogere rang zouden moeten winnen.

De methode is niet perfect. Titelverdediger Spanje staat vierde op Breakingviews-methodiek, verloor de eerste twee wedstrijden en vertrok. Italië, nummer drie, kwam ook niet in aanmerking voor de volgende ronde. Niet-vertoond Algerije en Griekenland vorderden. Toch voorspelde de rekenmachine correct acht van de zestien teams die moncler outlet sale de knock-out fase hebben doorstaan.

Van de overige landen moncler outlet heeft Duitsland de meest waardevolle ploeg en veruit de hoogste participatiegraad. Cijfers van FIFA, het bestuursorgaan van de sport, geven aan dat 36 procent moncler jas heren sale van de Duitse mannen geregistreerd is om het spel te moncler jassen heren spelen. Brazilië heeft een grotere bevolking en een grotere schare moncler nederland fans. Maar over moncler jas dames de vier criteria, Duitsland bovenaan de lijst met de gastheren op de tweede moncler jassen outlet plaats. Door het geluk van de FIFA-trekking lijken de eerste twee naties elkaar in de halve moncler jas heren finale te ontmoeten.

Thuisondersteuning moncler jas dames sale en bekendheid met 2018 moncler hete en moncler jassen dames sale vochtige omstandigheden zou Brazilië kunnen stimuleren. Geen enkel numeriek model kan anticiperen op verwondingen, controversiële scheidsrechterlijke beslissingen en geluk. Maar de rekenmachine van Soccernomics van Breakingviews moncler sale houdt jassenmoncler.nl vast aan zijn oorspronkelijke voorspelling. Duitsland zal het moncler uitverkoop WK opheffen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*